CURSURI – SEMINARII !

Siteul oficial, care conține informații actualizate despre activitatea mea profesională este:

https://www.cristianvasilescu.com

ec76422f63d0b5974b9aeae1ffddde52

 

 CURS Gendai Reiki Ryoho nivelul 1:

Pentru a practica Reiki, este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru-profesor. Reiki este o energie conştientă care provine dintr-o dimensiune superioară. Poartă în ea vibraţiile iubirii, armoniei şi vindecării, iar esenţa ei este lumina pură.

Gendai Reiki Ryoho este un sistem creeat pentru: vitalizarea, armonizarea si vindecarea minţii, sufletului şi corpului, mergand pana la creşterea spirituală. Deoarece am studiat atât Reiki Ryoho Tradiţional cât şi stilul Reiki Vestic, am organizat tehnicile astfel încât Reiki să poată fi practicat în viaţa de zi cu zi.

Creatorul metodei, Usui Sensei spunea : „Reiki este Ki (energie vitala), şi lumină, şi umple Universul”. Energia Reiki există ca vibraţie care îi duce pe toţi spre armonie. Tehnicile din Gendai Reiki Ryoho sunt definite ca tehnici de auto-purificare şi de auto-îmbunătăţire. Prin practicarea lor conştientă, sistemul de recepţie se formează şi, în timp, devine posibil ca să fim întotdeauna în rezonanţă cu frecvenţa Reiki.

Doar a învăţa sau a folosi tehnicile nu reprezintă scopul Gendai Reiki Ryoho, importantă este punerea la punct a sistemului de recepţie şi a fi în rezonanţă cu Reiki.

Programul cursului de Gendai-Usui Reiki , nivelul 1 (Shoden) in traditia Usui Reiki Ryoho

 

– istoricul Reiki;

– explicarea ideogramei si cuvantului Reiki;

– principiile Reiki;

– prezentarea si practica celor 12 pozitii ale palmelor si a modul de realizare a „auto-tratamentului” de baza;

– prezentarea si practica modului de realizare a „tratamentului” de baza adresat altor persoane;

– tehnici energetice japoneze ( in functie de timpul avut la dispozitie)

– intrebari si raspunsuri.

 

In cadrul cursului veti primi:

 

– Initieri traditionale asa cum sunt ele efectuate in Usui Reiki Ryoho

– suport de curs cu principiile Reiki, tehnicile energetice japoneze si ilustrarea pozitiilor de palme pentru „auto-tratament” si „tratamentul” altor persoane.

 

in plus, dupa curs, veti primi acces la:

 

– grupul de practica si discutii.

– indrumare practica, pentru practicantii Reiki.

– reluarea cursurilor cu plata a 100 ron in functie de numarul de locuri ramase!


Curs Reiki Gradul 2  :

Va avea loc pe data de 28/08/2015 si este adresat acelora care-si doresc sa aprofundeze aceasta eficienta metoda de vindecare holistica, armonizare si optimizare a vietii. Odata invatata o puteti folosi pentru voi si pentru cei din jur; pentru cei care-si doresc sa creasca din punct de vedere spiritual si personal!

Ce veti invata la acest nivel:

Veti primi trei acordaje, cate unul pentru fiecare simbol pe care il veti invata.

Cu ajutorul simbolurilor veti dobandi abilitatea de a: – amplifica Reiki – a lucra pe problemele mental/emotionale – a transmite Reiki in timp si spatiu, pentru realizarea optima a diferite proiecte e.t.c.

Cursul cuprinde urmatoarele tehnici, o parte din ele fiind experimentate la clasa:

Impamantarea Tanden Chiryo-ho (Tehnica de detoxificare) Koki-ho – o tehnica de a transmite Reiki, folosindu-ti respiratia Gyoshi-ho – a transmite Reiki, cu ochii. Heso Chiryo-ho  – Tehnica de vindecare prin intermediul ombilicului Seiheki Chiryo-ho – O cale de eliminare a sabloanelor in gandire si a obiceiurilor proaste Vindecarea in functie de „Hibiki” (A simti cu mainile): Byosen Reikan-ho si Reiji-ho Hatsurei-ho – Aceasta este o cale ca sa te imbunatatesti ca si canal Reiki, si te ajuta sa cresti spiritual. Vindecarea Jiko Joka (Auto-curatare) Trimiterea de lumina, celulelor tale – Aceasta este o tehnica de focalizare Reiki, direct la nivel celular.

Participarea la acest curs va duce la cresterea considerabila a abilitatilor Reiki (cresterea energiei in putere si in calitate) si va continua procesul de purificare si vindecare a dumneavoastra.

 

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Curs Reiki Gradul 3

Va avea loc pe data de: 21/08/2015 . Studiul si practica nivelului 3 ne aduc. ridicarea conştiinţei prin conectarea mai puternica la sursa Reiki, realizarea Sinelui. 

Ce veti invata la acest nivel:

  • Afirmatii pentru accesarea Constiintei Divine – Dezvoltarea spiritualitatii, calea catre fericire si armonie – Cunoasterea esentei vindecarii reiki
  • Initierea pe simbolul de Maestru
  • Simbolul de Maestru: rolul, utilizarea, semnificatia si functiile sale – Primirea indrumarii de la Sinele Superior
  • Rugaciune pentru pacea universala Cum sa contactezi Fiintele Superioare Comunicarea cu Sinele tau Superior
  • Meditatia Reiki – Practicarea afirmatiilor -Folosirea simbolurilor si transcenderea acestora -Spiritul Usui Reiki (cunoasterea si invataturile) -Esenta reiki si cele cinci principii Reiki
  • Tehnici de vindecare traditionale – pregatirea cu imaginea solara: metoda simbolurilor integrate e.t.c.

17 gânduri despre „CURSURI – SEMINARII !

Lasă un comentariu