Ce se poate trata !

Siteul oficial, care conține informații actualizate despre activitatea mea profesională este:

https://www.cristianvasilescu.com safe_image 1 Despre Terapia prin Reiki / Bioenergie ! In fiecare dintre noi exista abilitatea de autovindecare. Astfel terapia cu bioenergie / reiki nu are limite in ceea ce priveste persoanele carora se adreseaza fiind folositoare oricui de la nou-nascuti la persoane in varsta. Reduce stresul emotional, mental si fizic; Se aplica cu success la sportivii care sufera traume fizice in timpul competitiilor; Imbunatateste mobilitatea articulatiilor; Imbunatateste circulatia limfatica si sanguina; Imbunatateste eliminarea de toxine; Imbunatateste asimilarea de nutrienti; Unele dintre afectiunile in care s-au demonstrat ameliorari sau vindecari dupa bioterapie / reiki sunt:   Scleroza Multipla Paralizie Cerebrala Paralizie Faciala Periferica Distrofie Musculara Mialgie Fibrinoasa Atac Cerebral Boala Parkinson In continuare va prezentam o lista de cazuri cu afectiuni ale pacientilor in care bioenergia / reiki si-a facut efectul cu rezultate remarcabile:   Alergii; Atacuri de panica; Complicatii datorate diabetului; Umflaturi ale incheieturilor ; Astm si probleme de respiratie; Bronsita; Fractura cu tasare de corp vertebral; Hepatita C; Leziuni datorate activitatii sportive; Probleme de circulatie; Probleme digestive; Probleme ginecologice; Probleme hormonale; Probleme circulatorii; Dureri premenstruale si mestruale; Mastita; Dischinezie biliara; Raceli, gripa; Menopauza; Durei ale nervilor; Sindrom de tunel carpian; Colici; Colonn iritabil; Chisturi; Tumori canceroase sau necanceroase; Depresii; Dureri ale picioarelor; Febra; Fibrom uterin; Dureri de cap, ameteli; Dureri de sold; Hipertensiune; Infectii; Infertilitate; Sindrom de colon iritabil; Durere de genunchi; Dureri de spate; Migrene; Umflaturi si lovituri; Dureri de gat; Migrene; Crampe; Sciatica; Dureri de umar; Insomnie; Refacere dupa A.V.C.; Refacere dupa operatii; Stres; Scolioza; Spondiloza cervicala; Sinuzita; Constipatie; Indigestie; Afectiuni ale prostatei; Hemoroizi; Imunitate scazuta; Incontinenta urinara; Dureri si infectii ale urechii; Tinitus; Oboseala cronica; Osteoporoza; Probleme posturale; Varice; Traumatism vertebro-medular, parapareza flasco-spastica cu sindrom amiotrofic, tulburari sfincteriene, tulburare schizo-afectiva si altele.

2 gânduri despre „Ce se poate trata !

  1. Buna ziua ! As vrea sa intreb daca se pot face tratamente la distanta (sunt din Constanta ) si cit costa o sedinta ? care este numarul minim de sedinte care trebuie facut ? Multumesc !

    Apreciază

    1. Buna ziua, da se poate face tratament la distanta, la fel de eficient ca si direct. In functie de gravitatea si vechimea problemei se poate incepe cu o serie de patru sedinte zilnic. Trebuie sa-mi trimiteti o poza cu persoana care va fi tratata, obligatoriu am nevoie de acceptul dat de respectiva persoana. Seria de patru sedinte costa 200 de roni. Daca doriti sa lucram astfel, astept sa ma sunati, pentru a stabilii cum facem mai departe.

      Apreciază

Lasă un comentariu