Depre REIKI

   

Siteul oficial, care conține informații actualizate despre activitatea mea profesională este:

https://www.cristianvasilescu.com
CE ESTE REIKI?
Dr. Mikao Usui (The Grand Master of Reiki)
“Sa nu credeti niciun lucru numai fiindca despre el vorbesc foarte multi oameni.
Sa nu credeti in convingerile inteleptilor din trecut.
Sa nu credeti ceea ce voi insiva ati imaginat, convingandu-va ca va inspira un Zeu.
Sa nu credeti nimic numai pe baza autoritatii maestrilor sau a preotilor vostri.
Dupa o cercetare atenta, credeti  ceea ce voi insiva ati pus la incercare si ati
descoperit ca e chibzuit si potrivit conduitei voastre.”
Buddha
Termenul  japonez  Reiki provine din contopirea a doua cuvinte: Rei= spirit, universal, divin si Ki= energia  vitala universala.
Pentru a practica Reiki,  este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru-profesor. Este necesara, dar nu si suficienta. Progresul in aceasta disciplina spirituala se face treapta cu treapta, iar salturile nu duc la nimic bun. In cadrul cursurior se primesc informatii de baza, verificate prin experienta a peste o suta de ani de cand Reiki a fost redescoperit de catre sensei Mikao Usui, iar cei care stiu sa le foloseasca pot progresa si pot ajunge chiar la performante deosebite. Reiki, ca sistem este in acelasi timp simplu si complex, omogen, ofera raspunsuri clare la intrebarile vietii, compatibil cu stilul modern de viata si cu orice sistem de credinta sau religios.
Un avantaj deosebit fata de alte scoli de lucru cu energia universala, consta in faptul ca accesul se face usor, rapid si comod, practica fiind total nepericuloasa, singurul risc pentru nepriceputi fiind acela al nereusitei. Multi cred ca Reiki este o metoda de tratament, insa este mult mai mult decat atat. E adevarat ca prin Reiki se pot inlatura dureri, se pot provoca vindecarea multor boli, dar modificarile care apar sunt mult mai profunde decat cele determinate de orice tratament.
Reiki nu se bazeaza pe sugestie sau autosugestie, hipnoza sau psihanaliza, nu este o doctrina, credinta sau religie.
Reiki este folosit cu success in foarte multe domenii de activitate, conducand la cresterea performantelor si la obtinerea unor rezultate deosebite.
Reiki este un sistem de autocunoastere, autocontrol,  evolutie personala si spirituala prin care practicantul este acordat la Sursa de Energie Universala.  Prin initiere, vi se deschide un anumit canal energetic care va reconecteaza la sursa de Energie Universala pentru tot restul vietii. In urma folosirii acestei energii, atat in terapia personala cat si pentru cei care solicita aceasta; plus tot cea ce puteti optimiza prin lucrul cu Reiki, fluxul de energie va creste, corpurile subtile ale practicantului se vor rafina ducand astfel la cresterea spiritula.
Beneficii aduse de practica Reiki:
Un sistem de evolutie spirituala care ofera rezultate rapide si in siguranta deplina.
Bun pentru autodidacti, exercitiul individual fiind de mare importanta.
Lipsit de contraindicatii majore fiind simplu de folosit si intuitiv.
Are efecte imediate, permitand si celor mai sceptici sa se convinga de realitatea lumii energetice.
Poate fi practicat de oricine indiferent de sex, varsta sau religie, potentand chiar practicile spirituale personale.
Chiar si cei mai sceptici, descopera abilitatea de a detecta zonele din corpul lor sau al altora care necesita  vindecare.
Ce poate fi mai usor decat sa aplici mainile pe zona afectata, fara concentrare mentala speciala, pentru alinarea si vindecarea suferintelor ?
Contraindicatii. Cine nu poate practica Reiki?
Nu pot practica: persoane cu probleme psihice majore ex: schizofrenie, paranoia, psihopatie, (Reiki poate ajuta si in aceste tulburari, ca terapie complementara, dar persoanele trebuie sa fie sub o indrumare medicala specializata)
Nu se aplica tratament Reiki: in cazul fracturilor care nu au fost reduse (punerea oaselor in pozitia initiala) – pt ca oasele vor tinde sa se refaca si nu va mai fi posibila punerea lor cap la cap
Nu se practica in cazul amputarilor daca se are in vedere operatia de refacere, pt. ca rana se va inchide cu rapiditate si nu mai face posibila operatia.
Domenii de aplicabilitate:
Orice domeniu, si orice plan al existentei poate fi optimizat prin aplicarea Reiki. Exemple:
– Curatari energetice ex: de incaperi, masini, bijuterii, apa, plante
– Incarcari energetice ex: cristale, mancare, bijuterii
– Protectia energetica ex: case, persoane
– Ameliorarea si vindecare bolilor, eliminarea traumelor psihice, blocajelor mentale, complexelor
– Pregatirea evenimentelor viitoare prin directionarea de Reiki pentru optimizare: conferinte, interventii chirurgicale, sofat, examene.
Roll Up_Propuneri grafice

Lasă un comentariu