DESPRE MINE !

Siteul oficial, care conține informații actualizate despre activitatea mea profesională este:

https://www.cristianvasilescu.com
541403_477458572309640_472715824_n
Numele meu este Vasilescu Cristian, sunt nascut in Ploiesti pe 18/12/1968 ! Practic terapiile energetice si complementare din 1996. Predau REIKI si Radiestezie din 2001. Sunt initiat si practic, sau am practicat urmatoarele discipline:
  • Radiestezie & Inforenergetica pina la gradul 6 ;
  • Bioenergie scoala austriaca si rusa; Metoda Silva de autocontrol;
  • Qigong stilul Qitaky cu Maestrul roman Adrian Florea nivelul 1 si dietoterapie scoala medicina traditionala chineza;
  • cu maestrul Lin Kai Ting: stilul Qilinqong pina la nivelul 4 din 5;
  • REIKI cu trei maestri romani: Dumitru Hristenco, Calin Petru Cotrau, Aurelian Curin.
Sunt Maestru REIKI pe urmatoarele stiluri:
  • Usui shiki ryoho(scoala Hawayo Takata),
  • Usui Tibetan,
  • Karuna Reiki (scoala William Lee Rand),
  • Gendai REIKI HO (scoala Hiroshi Doi).
Predau un stil personal de REIKI pe care il numesc deocamdata REIKI Traditional si Modern. Se incepe cu partea traditionala: principiile, initierile, reiju, tehnicile traditionale japoneze, apoi sunt abordate tehnici moderne care sporesc eficienta, fara a afecta principiile predate de Sensei Mikao Usui! Am obtinut certificatul de Terapeut in terapii complementare in 2004. In martie 2010 am inceput cursurile Academiei de Bowtech din Australia modulele 1&2. Pe 3/4 septembrie 2013 am sustinut examenul pentru nivelul Master Bowenterapie. In 2012 am umat cusurile de Teta Healing modulele 1 si 2; In 2013 tot modulele 1 si 2 Vindecare Dinamica in Bucuresti. Pe data 01/12/2013 am urmat cu multa bucurie cursul de UltaMind ESP System creat de Jose Silva; si pe 15/12/2013 UltaMind Alternative Healing System de acelasi autor. In iulie 2014 am urmat cursul de bioterapie la scoala maestrului Zdenko Domancic in Slovenia; Quantum Supermind si QUANTUM JUMPING – autor Burt Goldman la Bucuresti- predate de Vasile Hategan. Dupa ani de studiu si practica intensa; prima sedinta de terapie energetica am aplicat-o in martie 1996, am dezvoltat propria metoda( infobioenergetica: compusa din reiki si anumite proceduri din bioenergie care maresc eficienta si rapiditatea aplicarii unei sedinte de terapie fara a afecta puritatea energiei reiki). Am pastrat astfel eficienta si avantajele celorlalte scoli si tehnici terapeutice, eliminind limitarile pe care unele din ele le impuneau: regim alimentar, durata marita per sedinta, numar mare de sedinte intr-o serie. Aceasta noua metoda de terapie mi-a adus multe satisfactii profesionale, adresabilitatea si eficienta ei dovedindu-se superioara celorlalte studiate si practicate de mine pina atunci ! images (5)

21 de gânduri despre „DESPRE MINE !

  1. Bună ziua.Am aflat de dvs. prin intermediul unei prietene.Băieţelul meu , în vârstă de 8 ani are anumite probleme…o situaţie mai delicată.Întrebarea mea este dacă oferiţi consultaţii şi ulterior tratamente şi copiilor.Vă pot contacta direct pe dvs. la telefon pentru o eventuală programare? Sunt din Ploieşti…

    Apreciat de 1 persoană

    1. In primul rind spuneti-mi de unde sunteti. Cel mai bine e pentru inceput sa cautati un Maestru si sa urmati cursurile, pentru ca numai practica ne invata cu adevarat ce e REIKI ! Indiferent cit de mult am citi sau discuta despre REIKI nu vom putea pricepe mare lucru.

      Apreciază

  2. Am auzit de dvs de multa vreme,am inteles ca a-ti schimbat multe vieti in bine!De aceea doresc sa va cunosc ptr a urma trtamentele si chiar as dori sa urmez gradul 2 ,3 4 de reiki!Cu stima si respect!angi

    Apreciat de 1 persoană

  3. stiam ca esti destept dar chiar m-ai impresionat
    stau cu tine de ceva ani dar sa stii ca niciodata nu te-am admirat atat de mult cum de admir acum ;
    esti pasionat de ceea ce faci si o faci cu profesionalism ;
    tot inainte…..
    sotia ta ,care te iubeste Lucy

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu