Reiki cale catre fericire !

armonia

Fiacare om caută fericirea şi nici unul nu vrea să sufere. Scopul vieţii fiind tocmai acela de a fi fericiţi, este important să aflam ce anume ne aduce noua, fericire. O experienţă, fie ea fericită sau nefericită, este de natură mentală, emotionala ori fizică. În general, mintea este cea care exercită cea mai mare influenţă asupra noastră.

De aceea, este important să căutăm pacea mentală. Chiar daca progresul material este important pentru avansarea omenirii, în cazul în care vom acorda prea multă atenţie aspectelor exterioare şi prea puţină evoluţiei interioare, dezechilibrul rezultat va da naştere unor probleme. Pacea interioară este cheia: dacă sîntem împăcaţi cu noi înşine, vom putea face faţă diferitelor situaţii cu calm şi înţelepciune. Fără această pace interioară, oricît de prosperă ar fi viaţa noastră, vom fi în continuare îngrijoraţi, tulburaţi sau nefericiţi.

Atunci cînd sîntem împăcati cu noi înşine, sîntem împăcaţi şi cu cei din jur. Fiecare isi poate gasi Calea prin multitudinea de tehnici si invataturi, mai noi sau mai vechi, ajunse pana in zilele noastre. Important este sa avem curaj, dorinta de cunoastere si sa practicam.

O cale care a dovedit ca poate sa ne aduca fericirea este practica Reiki.

Reiki

Arta secreta a binecuvantarii,

Vindecarea spirituala a tuturor bolilor,

Chiar azi: Renunta la suparare si la ingrijorare,

Fii recunoscator pentru multiplele binecuvantari,

Devoteaza-te muncii tale,

Ai grija de semenii tai si de toate fiintele vii,

Dimineata si seara cu mainile in rugaciune,

Rosteste aceste cuvinte si gandeste la ele.

Prin invatarea acestei practici spirituale vei avea abilitatea de a te ajuta pe tine insuti sau pe cei dragi.

Reiki te poate ajuta sa-ti schimbi viata in bine atunci cand ai constientizat ca ai nevoie de acest lucru si doresti sa faci ceva in acest sens.

Reiki actioneaza la toate nivelele fiintei: cuantic, fizic, emotional, mental, spiritual. Poti avea o sanatate robusta si o capacitate de vindecare crescuta, o minte mai clara, control asupra stresului si o viziune mai ampla asupra vietii si a tuturor aspectelor ei.

Schimbarile sunt semnele evolutiei; ele vor fi naturale si lectiile de viata pe care le vei avea vor fi trecute mai usor si vei intelege mai mult, fiind ajutat de faptul ca esti direct conectat la Sursa de Energie Universala, la Constiinta Divina.

Nu va fie teama de schimbari, ele oricum vor veni, fie ca sunteti practicant, Maestru Reiki sau om obisnuit. Totul se tranforma, nici chiar ceea ce pare static nu e asa in realitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s