Quantum Gendai Reiki

images (17)   Reiki exista de la nivelul cuantic în natură,  asta inseamna că funcționează la nivel subatomic. Fiecare fiinta are ,,energie vitala” in mod natural. Scriu asta pentru a raspunde celor care ma intreaba: Credeti ca eu as putea sa practic Reiki? Punand aceasta intrebare vor sa spuna ca ei nu se stiu a avea capacitati deosebite, cum au vazut ca au alte persoane, care apar pe la televizor sau in ziare. Bineinteles  ca puteti practica, este raspunsul in majoritatea cazurilor.

Cursurile de Reiki nu se adreseaza numai persoanelor cu capacitati deosebite. In principal, se adreseaza oamenilor obisnuiti, care vor sa beneficieze de tehnici  si proceduri  prin care sa utilizeze aceasta energie pentru:  recapatarea-mentinerea  sanatatii, vitalitatii sporite, starii de bine si armonie; trezirii si antrenarii capacitatilor deosebite, e.t.c.

Această energie intră în corp prin partea de sus a capului, sau chakra coroanei și iese prin palme și tălpi, curățind si vitalizand organismul pana la nivel subatomic-cuantic. Ati observat vreodată că dacă aveți o durere sau va răniți o parte a corpului duceti automat mâna in acea zonă?  Instinctiv o faceti. Când faceți acest lucru, mici raze de lumină (biofotoni) ies din mâinile voastre și intra in locul unde ați simțit durerea sau prejudiciul.  E un reflex automat, si dovada că organismul știe cum să se vindece, chiar dacă noi am uitat!

Reiki functioneaza la fel de eficient  pe animale si plante ca si pe oameni; ba chiar si pe lucruri. De asemenea, oamenii au beneficiat de ea în timp ce au fost  în comă, prin urmare, nu conștientizarea  a cum se intampla e necesar.  Nici o  „credință puternica”  nu e obligatorie, contrar opiniei  populare. Și nici nu poate fi explicat prin efectul placebo. images (2) (1)   Energia nu depinde de timp, spatiu sau orice altă coordonata  și funcționează instantaneu. Timpul  este o constructie a mintii, pentru a mentine modul  in care ne raportam la materie.  Din moment ce totul „se întâmplă” în același timp noi nu am fi capabili sa experimentam diferențierea lucrurilor dacă nu am avea conceptul de timp. Dar este doar un concept, și nu o realitate ca atare.

Albert Einstein a spus, „singurul motiv pentru care timpul exista, e ca sa nu se intample totul dintr-o dată”.

Energia Reiki functioneaza dincolo de mintea conștienta.  De aceea nu este necesară credința în ea. Din acest motiv se poate ocoli modul de lucru normal al creierului și rezistența noastră obișnuită la schimbare. Astfel, lucrand la nivel cuantic poate corecta anomaliile ADN-ului. Pentru că lucreaza la o  frecvență foarte inalta, Reiki va transforma atunci cand intalneste un: blocaj energetic, model negativ sau program mental distructiv intr-o realitate constructiva. Acest lucru sa întâmplat cu unii pacienti când dependentele lor s-au diminuat sau chiar au disparut. A avut loc o schimbare cuantica în creierul si corpul lor. E „distractiv” cand imi relateaza: Stiti eu nici nu v-am spus despre aceasta problema, si totusi s-a rezolvat!   De ce oamenii se îmbolnăvesc?   La oamenii  bolile se manifestă pentru o varietate de motive diferite, și vindecarea se poate întâmpla la multe niveluri.

Vindecarea  poate fi inteleasa ca transformare.  Avem tendința să ne gândim la ea ca a  „repara”  ceva.  Daca insistam sa reparam, e posibil sa necesite timp mai lung de realizare; daca lasam sa se transforme, se poate realiza chiar si instantaneu!

Cum se realizeaza vindecarea?

„Un curs în miracole” explică diferența dintre „magie” și „minune”.  Magic este ceea ce facem atunci când încercăm să reparam lucruri, situatii; practica medicinei moderne ar  putea să fie un astfel de exemplu. Un miracol, pe de altă parte, este într-adevăr o schimbare a modelului de a gandire; se înțelege că nu este nimic de remediat ci, de transformat. Dacă invatam sa lasam o capacitate care este adânc în noi, o putere mai mare, dacă doriți, sa-si facă treaba,  atunci schimbarea poate fi facuta fara efort.  Această putere exista in toată lumea.  Asta pentru ca energia, substanța din care sunteti  făcut, este această putere.  Singurul lucru care împiedică oamenii să acceseze aceasta este modul  lor de a gandi.  Mintea și ceea ce este în ea  vă opreste de la a realiza ceea ce doriti acum.

Practica Reiki este o modalitate de a schimba acest  lucru. Aceasta  e ceea ce trebuie să faceți pentru a va vindeca, și transforma viața. Transformati-va modul de a gandi!

yin_yang_reiki_kanji_post_cards-

Un gând despre „Quantum Gendai Reiki

  1. Pot spune ca Reiki mi-a schimbat viata. La inceput (9-10 ani in urma) chiar mai mult, nu am apreciat;probabil si pentru ca nu aveam anturajul potrivit cu care sa impart aceasta frumoasa experienta. Acum aproape 4 ani mi-am deschis un cabinet de KINETOTERAPIE;lucrand foarte mult cu pacienti cu deficiente locomotori,ortopedice,neurologice si reumatice si cu orice tip de imflamatie . Lucrand cu reiki pot spune ca dupa primul tratament,rezultatele sunt spectaculoase . In primul rand pacientul nu mai este agitat (in mare parte toti sunt nervosi din causa durerilor ), reusesc sa comunic mult mai bine ,orice gand negativ („nociv”) dispare pur si simplu;obtin rezultate foarte bune cu cei cu dureri de spate(inflamatia nervului sciatic),dureri articulare,lichid la nivel articular,operatii de proteza (atat de sold cat si de genunchi). Tin sa mentionez ca lucrez in cabinet doar manual (doar cu mainile,fara aparatura electrica tip:magneti,tens,lasar,ulta sunet sau tecar terapie),aplicand masajul ,imobilizari pasive si reiki. Majoritatea pacientilor imi simnt mainile ca ard.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu