Cele 5 exercitii de yoga tibetana

Cele 5 exercitii tibetane reprezinta un sistem de exercitii ce au mai mult de 2500 de ani si au fost publicate prima data de catre Peter Kelder in 1939 in „Ochiul Revelatiei” in Anglia. Beneficiile celor 5 exercitii Tibetane:

1. O executare corecta a acestor exercitii va reduce cateva kilograme in plus de pe mijloc, loc unde te plangi intotdeauna cand ajungi la varsta a doua.

2. Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere in greutate mai rapida.

3. Va imbunatatii tonusul.

4. Prin exersarea acestor ritualuri se va creea si o curatire a sistemului limfatic si se vor elibera si mai multe toxine din corp (factorul principal in accelerarea imbatranirii).  In concluzie reprezinta o buna metoda de detoxifiere, de aceea la prima „sedinta” corpul se poate simti putin slabit, tocmai din cauza acestor detoxifieri.

5. Iti vor defini postura, creand o spinare mai flexibila ca a unui copil.

6. Iti vor crea un echilibru hormonal. Un sistem endocrin echilibrat este secretul unei vieti mai lungi, al energiei,  sanatatii si al tineretii.

7. Impreuna cu echilibrul si intelepciunea te ajuta sa ai o viata lunga si sanatoasa.

Mai jos aveti exemplificarea acestor exercitii. Este una dintre multele variante de pe youtube care pare a fi mai aproape de executia corecta. Din experienta personala pot sa va confirm ca funcioneaza cu adevarat. Incepeti cu cite repetari credeti ca puteti face din fiecare exercitiu(chiar si cite trei din fiecare) si cu timpul mariti. E foarte important sa faceti acelasi numar de repetari din fiecare. La fel de important este sa respirati asa cum face practicantul din videoclip. Astept relatarile voastre despre rezultatele ce vor aparea in urma practicarii zilnice.

Anunțuri

2 gânduri despre „Cele 5 exercitii de yoga tibetana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s