Medicina vibrațională

medicina vibrationalaTermenul Medicină Vibrațională reunește metode, tehnici si terapii care acționează asupra structurilor fundamentale ale fiintei umane și utilizează un suport energetic pentru a iniția procesul de reechilibrare si însănătoșire. Omul este privit ca un sistem de rețele informaționale și energetice complexe, care interacționează cu planul fizic și în care energia subtilă joacă un rol important pentru functionarea la nivel de ansamblu a ființei umane.

Ca să păstrăm lucrurile simple, spunem doar că fizica cuantică confirmă faptul că, dacă trecem dincolo de spectrul vizibil, în universul subatomic noi toți nu suntem altceva decât informație.

Informatia e înmagazinată în toate celulele corpului nostru, în apa din care suntem in proporție de 70% formati, in gene, ADN si ARN, etc. Toată această infinită informație se păstrează și interactionează prin vibratie cu mediul inconjurator, cu întregul Univers. Asadar, la nivelul cel mai profund al fiintei noastre, suntem o multitudine de vibrații care sustin energetic informația.

Aceste vibrații sunt multi-dimensionale, functionează in toate planurile – fizic, emotional, mental si spiritual –  și presupun o anumita frecventă. Atunci cand  – dintr-un motiv sau altul – ele scad în amplitudine sau devin dizarmonioase, încep să apară dezechilibre, mai intâi în planurile subtile ale fiintei noastre iar mai apoi aceastea se somatizează în planul fizic, sub formă de boală.

Pe scurt, acesta este procesul subtil pe care il adresăm prin terapia vibratională – acționăm la nivelul cel mai profund al ființei omenești, punctul de start a tot ceea ce suntem si a legăturii noastre cu planurile superioare. Echilibrul pe care încercăm să-l reducem aici inseamnă liniște, iubire, sănătate și armonie.

Terapia Vibrațională – acolo unde nu există limite

terapie vibrationala

La nivel cuantic, obiectele nu mai sunt materie, ele sunt o multitudine de posibilități. Mecanismul prin care se manifestă una sau alta din aceste posibilități tine de intervenția constiinței. Conștiința este o formă de energie profundă care poate schimba materia, poate schimba starea unui sistem și modul in care el funcționează. Există studii și demonstrații consistente legate de modul in care conștiința modifică structura apei. Cercetări stiințifice recente au demonstrat influența conștiinței asupra ADN-ului.

Nu-mi propun să intru în explicații complicate, informația este disponibilă pentru cei interesați. Vreau doar să subliniez că, într-un univers (încă) insuficient înțeles, conștiința este darul suprem oferit omului de către Divinitate și mijlocul prin care el poate să-și implinească dimensiunea spirituală.

Medicina vibratională functionează pe aceleași principii. Ea se concentrează asupra câmpurilor subtil energetice primare aflate la origine, care contribuie la functionarea și armonizarea corpurilor multidimensionale care impreună formează ființa umană. Terapeutul utilizează câmpuri energetice de vibratie ridicată care facilitează vindecarea pornind din cele mai profunde și subtile straturi. Dincolo de modele si explicatii, experienta arată că schimbările se produc imediat și sunt de multe ori extraordinare.  Este un domeniu în care nu există limite.

Medicamentele nu sunt intotdeauna solutia

medicamentele nu sunt solutiaNu ar trebui sa fie nici un secret la acestă oră faptul că orice medicament și chiar multe suplimente nutritive produc serioase efecte secundare. Din păcate, aceste efecte sunt recunoscute de către producători doar atunci cand sunt foarte grave și reactia apare la scurt timp după administrare.

Orice medicament inseamnă o ingerare de substante chimice de sinteză, menite să producă sau să blocheze un anumit proces biochimic.

Blocarea unor procese biochimice influentează de cele mai multe ori și alte funcții ale organismului. În plus, aportul de substante pe care corpul nu le recunoaște, pune în alertă sistemul imunitar.

Un exemplu bun îl constituie antiinflamatoarele nesteroidiene.  Ele sunt reprezentate de pastile precum aspirina, ibuprofenul, naproxenul și altele, care reduc durerea blocând enzima numită ciclooxigenază (COX). Deși aceasta enzimă produce durere, ea mai are și alte roluri benefice precum protejarea stomacului de efectele corosive ale acidului propriu, reglarea circulației sângelui catre rinichi și asigurarea unei bune activități a sistemului imunitar.

Astfel, în urma consumului prea mare de anti-inflamatoare pot rezulta: ulcer gastric, sângerare intestinală, tensiune arterială mare. În plus, rinichii pot ceda și pot apărea probleme ale sistemului imunitar, precum astm, psoriasis sau colită.

In concluzie, medicamentele trebuie administrate cu responsabilitate și doar atunci când alte soluții nu există. Ele trebuiesc privite ca răul cel mai mic în situația respectivă, iar riscurile pe care acestea le presupun trebuiesc asumate.

Conform PillAdviced, în USA între 750 de mii și un milion de oameni ajung anual la urgentă din cauza reacțiilor adverse la medicamente.

Medicamentele sunt al treilea sau al patrulea factor cauzator de moarte in USA, numărul deceselor legate de administrarea de medicamente ridicându-se la peste 200.000, în fiecare an.

Chiar și antiinflamatoarele nesteroidiene obisnuite (aspirina, diclofenac, ibuprofen, etc) reprezintă cauza estimată a aproximativ 7600 de decese și 76.000 de spitalizări în USA, în fiecare an.

preluare de pe: http://www.marconi.ro/despre-medicina-vibrationala

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s