InfoReiki !

Unui practicant de Reiki, InfoReiki îi aduce un bagaj de cunoştinte legate de modul în care funcţionează legile fizicii energetice, elemente de programare a energiei şi, nu în ultimul rând, măsurătorile radiestezice utile în terapie. Va primi prin intermediul acestui sistem acces la  cunoastere avansata şi va învăţa să îşi dezvolte capacitatea de a decodifica informaţia din câmpul energetic.

Spre deosebire de Reiki-ul tradiţional, unde implicarea în actul terapeutic ramâne doar la nivel de intenţie, practicantul fiind un canal prin care Lumina şi ghizii spirituali se manifestă, în InfoReiki implicarea acestuia este mult mai activă, el intervenind direct, prin propria lui voinţă. Din acest motiv, practica zilinică şi dezvoltarea personală sunt foarte importante, atât pentru creşterea puterii de a face terapie, cât şi pentru protecţia personală.

Energia

Deoarece InfoReiki se doreste un sistem energetic de vindecare, ar trebui sa tratam la inceput partea energetica a sistemului, si anume sa stabilim ce anume este energia? Primul filosof care a adus ideea potrivit careia exista un singur fluid din care este creat tot Universul si toate fiintele este Thales din Milet. Cu toate ca la vremea aceea, acum 2500 de ani, a fost o idee revolutionara, ea a ramas valabila pana in zilele noastre si a ajuns sa fie acceptata in majoritatea sistemelor spirituale sau terapeutice.

Energia exista in tot si in toate, ceea ce difera este frecventa ei, vibratia ei si informatia pe care o poarta. Sursa de energie este una singura, fie ca i se spune Duh Sfant, Sursa Universala de Energie, Merkaba Primordiala sau punctul de unde a izvorat universul la Big Bang, ea, Sursa, este aceeasi, fiecare scoala privind-o si explicand-o prin propria viziune.

Daca doriti sa va imaginati sursa ca fiind un reflector asezat undeva in spatiu, fiecare om poate privi lumina pana la un punct in care aceasta il orbeste. Fiecare scoala considera acel punct ca fiind punctul terminus de unde incepe sa izvorasca Lumina, cu toate ca, dincolo de acel punct, pot fi mii de ani lumina pana la punctul de unde aceasta izvoraste cu adevarat. Exista sisteme, scoli, religii care vad mai departe sau mai aproape acel punct terminus, fiecare avand acces la Sursa, dar pe alt palier al vibratiei.

In alta ordine de idei, energia nu are constiinta, cel mult poate contine informatii si programe (…) care o fac sa actioneze complex lasand impresia de inteligenta, dar trebuie retinut ca aceasta inteligenta este o inteligenta programata, precum algoritmii din programarea calculatoarelor.

In InfoReiki vom lucra cu Lumina Alba a Duhului Sfant si a Sfintei Treimi, cu energia Reiki si alte cateva energii de la nivelul planetei Pamant sau din dimensiunea in care traim noi.

Informatia

Incep prin a preciza faptul ca nu exista energie fara informatie si nu exista informatie fara a fi stocata pe un suport energetic, deci voi incerca sa fac o introducere in ceea ce se numeste „terapie folosind energia informata“. La ce anume ne referim cand spunem energie informata? Facand o paralela cu Reiki traditional, in care se specifica faptul ca nu se foloseste energia informata, in InfoReiki vom folosi energia informata. In Reiki traditional, energia vindecatoare ce trece prin palmele terapeutului si ajunge in structurile pacientului, poate fi comparata cu o celula stem, avand programele de baza care permit dezvoltarea informatiilor in functie de nevoia structurii respective in sensul vindecarii. Dincolo de informatie, energia alba a Reiki-ului contine in ea spectrul tuturor energiilor planului terestru, odata cu punerea palmelor pe o anumita zona acolo se canalizeaza din totalitatea energiilor doar acelea de care are nevoie organul sau zona respectiva.

In InfoReiki, dincolo de informatiile „stem”, terapeutul moduleaza energia implementandu-i noi informatii specifice pentru o anumita actiune.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s