Algoritmi InfoReiki !

 

Pentru ca un algoritm sa fie eficient, pe langa corectitudinea lui, trebuie ca si autorul lui sa aiba la nivelul campului mental, in structura biosica, informatiile foarte clare asupra actiunii pe care o doreste prin algoritmul creat. Astfel, este nevoie de o cunoastere cat mai vasta a scopului si modului de realizare dupa implementarea si lansarea programului. Pentru aceasta voi prezenta in continuare cateva tipuri de actiuni frecvent utilizate in InfoReiki si modul in care acestea lucreaza.

 

Algoritmii de curatare

Scopul principal al acestor algoritmi este acela de a indeparta energiile si entitatile negative aflate in structurile pacientului, cu obiectivul de a inlatura influenta negativa a acestora si a lasa structurile libere de orice intruziune malefica, in vederea obtinerii starii de vindecare.

In cadrul acestei actiuni de indepartare se urmareste ca toata energia emisa prin palmele terapeutului (sau in cazul unui control mental al energiei, ca toata energia programata) sa execute doar actiune de indepartare, eliminand energiile si entitatile negative din structurile pacientului. Se urmareste prin aceasta aducerea unul volum mare de energie specifica ce va elimina din campurile, chakrele, sufletul, organele sau meridianele energetice toate acele entitati si energii ce dauneaza pacientului. Aceste energii si entitati trebuiesc directionate undeva in afara structurilor pacientului. Pentru aceasta ele pot fi directionate ori la marginea universului, sau se poate recurge la Vointa Divina specificand ca acestea sa mearga acolo unde hotaraste Divinitatea. Specificarea locului unde aceste energii si entitati vor fi directionate se va face in cadrul algoritmului la pasul trei unde se enunta conditiile de realizarea sau alte conditionari suplimentare.

 

Exemplu de algoritm de curatare: „Cu Lumina Duhului Sfant ce curge prin palmele mele se indeparteaza din campurile, chakrele, sufletul si structurile acestei persoane toate informatiile, energiile si entitatile nocive acum si pentru totdeauna si sa mearga toate acolo unde hotaraste Bunul Dumnezeu. ”

 

Algoritmii de energizare

Algoritmii de energizarea au ca scop principal refacerea deficitului de energie aflat la nivelul diferitelor structuri. Pot fi creati pentru a reface nivelul energetic al campurilor, al organelor sau al intregului sistem, caz in care este necesar un volum mult mai mare de energie ce trebuie adusa de catre terapeut.

Energizarea are ca scop cresterea densitatii energiei la nivelul unei structuri, prin aceasta intelegem aducerea unui volum mare de energie informata benefic in cadrul structurii respective. Cresterea densitatii poate fi vazuta ca o cresterea a numarului de particule energetice pe centimetru patrat, astfel distanta dintre particulele energetice va fi din ce in ce mai mica, oferind structurii o protectie din ce in ce mai mare impotriva energiilor negative ce tind sa patrunda in aceasta.

Un alt scop al energizarii este acela de a oferi structurii afectate, fie de catre o boala fie de catre o afectiune infoenergetica, un volum de energie benefica ce va asigura necesarul de energie pentru refacerea structurii. In cazul unei afectiuni structura sau organul pierde energie, scopul energizarii fiind acela de a aduce un volum mai mare de energie decat necesarul normal al organului sau structurii, deoarece acestea vor consuma pe perioada afectiuni mai multa energie decat atunci cand se afla in parametrii normali.

 

Exemplu de algoritm de energizare „Cu Lumina Duhului Sfant ce curge prin palmele mele se energizeaza puternic, intens, pozitiv si optim acest organ, atat cat este ingaduit de Bunul Dumnezeu”

 

Algoritmi de refacere

Algoritmii de refacere au scopul de a repara structurile energetice afectate de aparitia infoenergiilor sau entitatilor malefice. Acesti algoritmi pot fi aplicati in terapia organelor, in terapia chakrelor, meridianelor energetice sau in terapia sufletului, toate aceste elemente componente ale organismului uman necesitand refacerea structurilor in urma unei agresiuni energetice.

Dupa o anumita perioada de timp orice structura energetica ce a fost afectata de un cumul de energie nociva se deformeaza mai mult sau mai putin. Structurile interne, campurile energetice, meridianele interne, chakrele secundare pot fi deformate, blocate, intrerupte – aceasta ducand la o proasta functionare chiar si dupa indepartarea energiei ce a cauzat afectiunea. Astfel, dupa indepartarea energiei malefice sau dupa eliberarea energiei stagnante, structurile interne, trebuie refacute ca energia sa poata circula corect, iar organul sau structura sa functioneze la parametrii optimi.

 

Exemplu algoritm de refacere:

„Cu Lumina Duhului Sfant se refac la valoarea 100% toate campurile, chakrele, meridianele si structurile energetice ale <numele persoanei> atat cat ingaduie Bunul Dumnezeu.”

sau

„Se reface 100%  <organul> energetic al <numele>, cu Lumina Duhului Sfant si se implementeaza toate energiile si informatiile necesare vindecarii”.

 

Algoritmi de anihilare

Algoritmii de anihilare au scopul de a sterge/distruge informatiile nocive din cadrul structurilor energetice ale pacientului. Pot fi aplicati oricarei structuri energetice din corpul uman, deoarece informatiile negative se pot stoca, precum un virus informatic, in orice energie componenta a structurii umane.

Acesti algoritmi pot fi utilizati in doua etape. Prima etapa este cea in care sunt sterse informatiile nocive si/sau fals benefice din structura energiilor malefice provenite din exterior, cu scopul de a inlesni indepartarea acestora, odata distruse programele negative energia fiind mult mai usor de eliminat. A doua etapa este cea in care sunt sterse informatiile nocive si/sau fals benefice din cadrul structurilor interne, precum organe energetice, chakre, meridiane, campuri etc. Acestea prin incarcarea cu energie negativa preiau in propriile structuri o parte din informatiile energiei negative provenite din exterior, rulandu-le apoi chiar si dupa eliminarea acesteia.

Utilizarea algoritmilor de stergere a informatiilor negative este un punct esential in vindecarea deoarece chiar si in momentul in care organul este curat din punct de vedere energetic, energizat si chiar refacut, un simplu program malefic il poate determina sa nu mai functioneze corect, in timp ducand la reincarcarea lui nociva si implicit la reaparitia afectiunii.

 

Exemplu algoritm general de anihilare: „Se anihileaza cu Lumina Duhului Sfant toate programele malefice , algoritmii malefici, energiile si informatiile nocive si/sau fals benefice din campurile, chakrele, structurile si sufletul acestei persoane acum si pentru totdeauna.”

Reclame

3 gânduri despre „Algoritmi InfoReiki !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s