Ce este blocajul energetic?

reiki_logo_reiki_in_japanese_charactor_tees-

Stim ca exista in anatomia energetica a omului acele canale care transporta energia, canale pe care lucreaza si acupunctorii si presopunctorii. Aceste canale au fost acceptate din anul 1973 si de oamenii de stiinta atunci cand au fost puse in evidenta prin injectarea de izotopi radioactivi, descoperire facuta de un cercetator de
origine japoneza. Cautand sa puna in evidenta aceste canale energetice, cunoscute
in medicina traditionala chineza inca de acum 6000 de ani, s-au injectat izotopi radioactivi pe subiecti; in cadrul acestui experiment si s-a constatat la fotografia in laborator ca acesti izotopi s-au raspandit in organism exact pe aceste trasee ale energiei. Odata redescoperit acest lucru, medicina contemporana l-a acceptat existand acum specializarea de medic acupunctor.
Uneori aceste canale se blocheaza si curgerea energiei este oprita partial sau total. Cand apare un blocaj total, problema e grava, poate fi perturbata sau chiar oprita functionarea unui organ, poate apare o tumoare. Cand este partiala apar disfunctionalitati mai mari sau mai mici. In corpurile energetice ale omului (care inconjoara corpul fizic) pot apare „chisturi” informational energetice, sau „gauri” informational energetice care in timp duc in plan fizic la chisturi, respectiv ulceratii.

La fel stim ca exista chakrele, centrii energetici sau vortexuri, puncte prin care intra in organism energia proaspata din univers, si iese afara energia uzata. Si aceste chakre se pot bloca, ele avand mai multe spite prin care primesc energia si o istribuie in organism, pe zone, organe si celule.

safe_image 4

Care ar putea fi cauzele acestor blocaje?

Cauzele generale ar putea fi de la cele fizice: un accident fizic, o alimentatie necorespunzatoare, probleme emotionale: supararea, mania, tristetea, sentimentele negative ba chiar si un sentiment pozitiv daca este trait excesiv de intens fata de cat poate organismul respectiv sa duca, poate provoca un blocaj. Pot fi si atentionari din partea sufletului ca nu invatam corect o anumita lectie de viata. Problemele mentale:
rautatea, invidia, gelozia si altele pe care le stim pot provoca acest lucru. Transferul de energie nociva de la alta persoana, de la un loc, sau de la o planta necompatibila persoanei respective poate provoca iarasi un blocaj energetic. Anumite aspecte ale pozitionarii astrelor fata de locul in care se afla persoana respectiva intr-un anumit moment . O alta cauza ar fi atacurile cu armele psihotronice pe care le folosesc marile puteri pentru manipulare sau atac. Sunt foarte multe cauze dar am enumerat cateva mai des intalnite.

safe_image5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s