Reiki pentru autointretinere !

            Cei mai mulţi dintre noi sunt mult prea ocupati  in aceste zile, cu program  agitat, şi obligaţii  în toate direcţiile.  Dar fiecare dintre noi ar trebui sa-si faca  timp pentru un pic de auto-întretinere Reiki chiar şi  în timpul ocupat al zilelor noastre.

Aici sunt 10 moduri de a vă ajuta sa  faceţi o schimbare in energia personala cu Reiki în intimitate, si chiar in public.

 1) Folosiţi un precept.  Atunci când observaţi va simtiti  stresat, alegeti  în funcţie de preceptul Reiki care  pare cel mai potrivit pentru situaţia dvs.  De exemplu, dacă sunteţi in trafic  şi un alt conducător auto trece  prin faţa dumneavoastră, provocând un accident aproape, a-ti  putea reacţiona cu  furie. S-ar putea observa de asemenea, că inima iti bate mai tare. Evenimentul a trecut , dar trupul vostru este încă în modul de alarmă.” Spune-ti, „Minia a trecut. Alte  principii  pot fi folosite în acelaşi fel.

 2) Acordeaza-te cu energia pamantului. Stai cu picioarele pe podea, capul drept înainte. Imaginaţi-vă trimiterea energetica a radacinilor  in jos prin picioarele voastre, prin podea, şi adânc în pământ. Respirati  în  abdomen inferior( Hara, tanden). Dacă sunteţi pe drumul catre o întâlnire importantă, şi sunteti reticenţi în privinţa aceasteia, încercaţi acest lucru cit  aşteptaţi  in  lift sau înainte de a intra în cameră.

 3) Ajungeti  la cer. Concentrativa  pe creştetul capului. Imaginaţi-vă că sunt trase în sus din  acel  loc, de un fir de ajungand pana in ceruri. Simţiţi-vă barbia cum se relaxeaza, şi coloana  vertebrala cum  se îndreapta.  Încercaţi aceasta dimineata devreme, sau în timpul unei întâlniri de după-amiază plictisitoare.

4) Simţiţi-vă conexiunea. Combina cele două metode  anterioare şi simte-te întins energetic  în ambele direcţii.

 5)Folositi  vizualizarea. Concentraţi-vă pe trimiterea Reiki de energie cu ochii sau cu gindul la oricare parte a corpului  pare să aibă nevoie cel mai mult. Se poate face cu ochii închişi sau deschisi, şi nu ar trebui să fie făcut în timpul conducerii auto.

 6) Respira. Utilizaţi unul sau mai multe  tehnici Reiki de respiratie pentru a va reechilibra fără ca cineva din jurul vostru sa  observe. Încercaţi să-l data viitoare cand  asteptati  la un rand, la oficiul poştal sau supermarket.

7) Creeati o  minge energetica : Acest lucru se face de obicei cu mâinile, dar dacă faceti un  exercitiu de imaginatie se  poate face si  fără. Vizualizati  o minge mică de energie, cam de marimea unei mingi de baseball, în faţa voastra. Pe măsură ce inspirati, vizualizati că se creaza o minge de energie şi creste. Pe masura ce expiri, imagineazati-o tot mai mica din nou. Să fie la fel de mare ca o minge de baschet, si apoi mica ca o minge de ping-pong. De asemenea, nu este recomandată în timpul condusului.

 8) Inspiră energie. Asa cum respirati, imaginaţi-vă că energia Reiki este absorbit în corpul dumneavoastră, împreună cu aerul intra in plamani. Acum imaginaţi-vă că energia calătoreste către orice parte din tine care are nevoie: daca genunchiul stang arenevoie ,  de exemplu, ginditi ca energia merge acolo. Nu uitaţi să expirati, şi ginditi-va ca durerea,  rigiditatea, şi energia veche ies odata cu respiratia voastra. Repeta după cum doriţi.

 9) Folositi un simbol (Reiki 2 şi mai sus). Vizualizeazà acest simbol,  sau trage-l cu mintea ta sau cu ochii sau nasul. Repetaţi până când simţi o schimbare in energia personala. Nu este recomandat în timpul conducerii.

10) Utilizaţi o jumon (mantra) (Reiki 2 şi mai sus). Chiar daca nu se poate face în condiţii de siguranţă sau vizualiza un simbol atunci când conduceti sau în alt mod cind trebuie să stati cu ochii pe sarcina dumneavoastră, puteţi folosi ceea ce tradiţiile Reiki considera numele a simbolurilor, fără componenta vizuală.

 Chiar dacă nu aveţi timp pentru o auto-tratament  ca sesiune  completa, încercaţi una sau mai multe dintre aceste (sau alte tehnici Reiki), acum şi apoi  pe tot parcursul zilei.

Reprinted from The Reiki Digest http://thereikidigest.com Republicat din Digest http://thereikidigest.com Reiki

Principiile Reiki

Doar azi …

Lasa furia sa treaca

Lasa grijile

Fii umil.

 Fii cinstit în munca ta.

Fi plin de compasiune pentru tine şi pentru alţii.

Mikao Usui Mikao Usui

1865-1926

Reiki Master Teacher Janet Dagley Dagley este fondatorul Reiki Dojo în New York City şi editor al Digest Reiki, in lume,  publictia  săptămânală despre Reiki. Acest articol este publicat sub licenta  Creative Commons unele drepturile rezervate licenţă: reeditări sunt permise atâta timp cât vă permite  autorul  şi nu aduceti modificări.

For more information, visit http://thereikidigest.com Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://thereikidigest.com

Email: editor@thereikidigest.com Telephone: 917-512-1330 Email: editor@thereikidigest.com Telefon: 917-512-1330

Published by Healing Movement LLC PO Box 3146 Hoboken, NJ 07030 Publicat de vindecare PO Box LLC Mişcarea 3146 Hoboken, NJ 07030

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s