TEHNICA BOWEN ORIGINALA !

      O terapie holistica de vindecare, extrem de eficienta, delicata si neinvaziva.

      BOWTECH este una dintre cele mai profunde tehnici de relaxare si vindecare  existente in lume in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

      Aceasta tehnica de re-echilibrare, foarte delicata si deloc invaziva, dar extrem de puternica, revolutioneaza in prezent, arta vindecarii la nivel mondial. BOWTECH este deopotriva salutata de medicina alopata, alternativa si complementara, in intreaga lume, ca fiind cea mai buna tehnica de insanatosire! Daca sunteti in cautarea unui mod de a va ajuta sa invingeti suferintele si durerile, alegeti BOWTECH!

     Un tratament BOWTECH consta intr-un numar de miscari delicate, practicate cu degetele, asupra muschilor si tesuturilor articulare, care transmit mesaje in interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stari ideale, de relaxare si echilibru. Rezultatele pot fi remarcabile, uneori chiar de la prima sedinta de tratament, deoarece corpul incepe procesul de auto-vindecare in propriul ritm. 

Cum functioneaza BOWTECH ?
      BOWTECH este formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza in principal, prin sistemul nervos vegetativ, atat asupra sistemului osos, cat si la nivel muscular. Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

      Deplasarile osoase se re-aliniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie. tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic.

      Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu se aseamana cu acupunctura, nici cu presopunctura. Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

      Miscarile BOWEN stimuleaza proprioreceptorii si fibrele senzoriale de la periferia sistemului nervos. Aceasta incurajeaza organismul sa se re-echilibreze si sa se reintoarca la starea naturala de sanatate. Proprioreceptorii asigura perceptia asupra pozitiei si miscarii corpului,si se gasesc in tesutul conjunctiv, muschi, tendoane, ligamente si fascie.

Istoria BOWTECH
      Tehnica Bowen a fost conceputa in anii ’50, de regretatul Thomas Ambrose Bowen, in Geelong, satul Victoria – Australia.
      Tom Bowen s-a nascut la Melbourne, in aprilie 1926. In anii ’50, Tom a inceput sa lucreze la Fabrica de Ciment din Geelong. Inca de pe atunci, a inceput sa-i ajute pe oameni in rezolvarea problemelor de sanatate, primindu-i seara, la el acasa. Tom Bowen a continuat sa-si dezvolte si sa-si imbunatateasca tehnica, pana cand, la sfarsitul anilor ’50, venise timpul pentru o decizie majora. Si-a deschis propriul cabinet in Geelong, care a devenit, curand, extrem de solicitat, avand numerosi pacienti cu accidenta sportive si dizabilitati. Tom era foarte implicat in activitatea cluburilor de fotbal locale si era stiut ca in fiecare sambata seara, cabinetul ramanea deschis „pana pleca si ultimul fotbalist”. El avea, deasemenea, o afinitate deosebita pentru animale. Desi Tom nu avea pregatire de specialitate in domeniul medicinii, a devenit un terapeut celebru, cu mai mult de 13.000 pacienti pe an.
      In 1974, la Conferinta Nationala de Sanatate – Adelaide, Tom a fost prezentat osteopatului Oswald Rentsch, pe care l-a invitat in Geelong, sa practice impreuna. La patru ani dupa moartea lui Bowen, sotii Rentsch au inceput predarea tehnicii in Australia si mai apoi in lume.

 Pentru mai multe informatii vizitati: http://terapeutbowenploiesti.wordpress.com/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s