ATACUL ENERGETIC

Fiecare dintre noi ne-am confruntat constient sau inconstient cu un atac energetic. Nu v-ati trezit niciodata noaptea din somn cu senzatia de panica, cu inima batand nebuneste, cu o senzatia ca ceva inexplicabil umeaza sa se intample?? Sau ziua cu stari inexplicabile de teama , lesin,angoasa …. ??!

Se stie ca energia urmeaza gandul. Atacul energetic este de cele mai multe ori gandul unei persoane indreptat spre tine cu o putere nociva devastatoare. Gandul este una dintre cele mai mari forte din univers, el este la originea comportamentului nostru si conditioneaza modul nostru de a actiona. Gandul tau, bun sau rau, creaza un nor/ unda de energie la nivel cosmic care intr-o zi sau alta va cobori asupra materiei. Propagarea acestei unde luminoase sau intunecate va fi mai mult sau mai putin rapida, in functie de obstacolele pe care le va intalni in drumul ei. Rezultatul materializarii va depinde si de vibratiile persoanei  si de drumul parcurs. Asupra persoanelor receptive, sensibile, efectul poate fi instantaneu. Cand intervine si puterea vointei materializarea gandurilor se accelereaza.

Ca un gand sa se materializeze mai repede trebuie sa intervina puterea vointei, (cu atat mai mult cu cat este ghidata de sentimente si logica), concentrarea, vizualizarea, chiar daca in acel moment nu realizam cat de de multi factori intra in joc. M-am intrebat mereu de ce nu se materializeaza si gandurile pozitive la fel de usor? De ce cand gandesc pozitiv cu privire la o situatie sau la o persoana, nu se intampla intocmai? Poate pentru ca atunci cand suntem suparati pe cineva, sentimentul e mult mai intens, in schimb, cand gandim pozitiv, suntem mai relaxati(sau mai putin motivati???)…..Puterea vointei este factorul determinant!

Pentru a te apara de atacul energetic dezvolta-ti Lumina si Forta interioara pentru ca o persoana cu Lumina si Forta interioara nu va fi dezorientata usor, si nici atat de usor atacata. Cand suntem atacati se spune ca principiul cel mai simplu de adoptat este incrucisarea picioarelor si a bratelor. Sau daca suntem asezati, picioarele se incruciseaza la nivelul gleznelor, si mainile puse pe genunghi , cu degetele unite astfel : degetele mari si aratatoarele sa formeze un O sau inima, varful indreptat spre interlocutor. In autobuz sau tramvai, la coada.. cand suntem atinsi cu mana pe spate de catre o alta persoana simtim o repulsie imediata, senzatie de voma, nervi situati ca un ghem in stomac. Cand ajungem acasa un dus poate uneori  echilibra energiile. Protectia mai poate fi asigurata de o cruciulita, un talisman.

De retinut si faptul ca nimeni nu ne poate face niciun rau, daca noi nu suntem intr-o masura ( cat de mica) conectati cu persoana care ne ataca energetic. Daca noi trebuie sa invatam prin acest rau facut noua de o persoana care este cumva in conexiune cu noi( sau a fost odata) atunci Universul permite acest lucru! Si aici intervine Legea Karmei…

P.S. Nu orice indispozitie, ameteala, durere de cap inseamna atac energetic.  In fond,  pot exista o gramada de explicatii medicale pentru starile proaste: variatia tensiunii, probleme cu nivelul calciului, glicemiei, etc, etc.

 sursa  http://astrologykom.blogspot.com

Reclame

Un gând despre „ATACUL ENERGETIC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s