Cand pacientii sau terapeutul ”vad” „forme geometrice” „pe ecranul mental” ce poate insemna ?

reiki hand
reiki hand

Formele geometrice sunt formele pe care le ia uneori energia blocata, nociva din sistemul lor energetic si pot avea diferite semnificatii. De exemplu un triunghi cu varful in jos poate sa insemne o nevoie mai mare de legatura cu pamantul. E prea aerian. Daca triunghiul apare colorat in negru sau in culori inchise, poate sa insemne ca el e prea impamantenit, prea legat de planul material si trebuie sa echilibreze acest fapt cu deschiderea catre univers, catre Dumnezeu, catre cunoastere, catre sufletul lui, sa acorde mai multa atentie planului spiritual. Exista si simboluri generale comune, dar ele trebuie adaptate in functie de particularitatile pacientului pe masura ce se desfasoara procesul de vindecare, pe masura ce il cunosti mai bine.

  De exemplu pot aparea alimente la unii pacienti in timpul tratamentului, ori ca vad ei, ori ca vede terapeutul. Se poate ca ei sa se fi gandit la acel aliment, ori poate sa insemne ca are nevoie de acel aliment care ii aduce in corp acele elemente nutritive: vitamine, minerale etc. care  ii sunt necesare ca sa isi rezolve problema; sau cum sa intimplat in cazuistica mea, sa fie nevoie sa evite o perioada un anumit aliment pentru ca are exces de elemente nutritive continute de alimentul respectiv.

La fel din experienta terapeutului daca mai are la indemana si alte metode de diagnosticare precum radiestezia, calitatile extrasenzoriale, acesta poate sa isi dea seama ce inseamna pentru pacient imaginea sau culoarea respectiva.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s