Cand un practicant reiki este pregatit sa treaca de la gradul 1 la gradul 2?

  In reikiul traditional nu exista niste conditii anume, impuse. Fiecare maestru in functie de experienta lui recomanda cursantilor anume standarde pe care sa le indeplineasca, anumite obiective care trebuie atinse.

  Eu cand sunt intrebat : cand sunt pregatit sa vin la gradul 2? Le spun: lucrati pana ce incepeti sa simtiti la palme ca a inceput transferul energetic si cand s-a incheiat, lucru pe care 70% din cursanti il realizeaza din prima zi de curs de gradul 1. Restul nu sunt senzitivi de felul lor si trebuie sa lucreze un pic mai mult, am constatat ca undeva pana la trei saptamani pot sa simta clar cand incepe transferul energetic la ei sau la altcineva, la o planta sau la un animal si cand s-a incheiat transferul. Este mai bine sa astepte pana la acel moment sa vina la gradul 2.

  Ei pot sa faca si a doua zi gradul 2 ca nu le-ar strica cu nimic dar ii ajuta aceasta senzitivitate la gradul 2 ca sa evalueze cat anume este nevoie sa transmita in cazul respectiv. Ii ajuta sa faca si o scanare chiar si de la distanta a cazului respectiv sa-si dea seama unde e cazul sa insiste. Dar daca cineva se grabeste si isi doreste acordajele se pot face unul dupa altul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s