In timpul tratamentului pacientul vede lumina, culori sau imagini, sfinti crestini sau imagini din traditia orientala. De ce se intampla acest lucru si ce ar putea insemna acest lucru?

   Unii pacienti vad chiar lucruri negative. Asa zisii demonizati vad demoni inaintea tratamentului si in timpul tratamentului incearca acele imagini sa le apara. Daca terapeutul controleaza bine fenomenul, nu reusesc cele negative sa apara.

  Uneori imaginile si culorile care apar comunica ce nevoi au pacientii, de exemplu daca la cineva ii apare mai des la terapie culoarea roz, el are nevoie de refacerea sistemului nervos,energia de culoare roz, frecventa aceasta energetica reface sistemul nervos. Altul vede albastru, el are nevoie de o calmare de o linistire, cu cat e mai deschis catre albastrul azuriu culoarea cerului, cu atat este nevoie de liniste mai multa. Cand albastrul este mai intens are nevoie de o racorire a sistemului energetic, este mai dispus spre caldura excesiva in sistemul lui energetic.

  Au semnificatii deosebite in fiecare caz in parte, in functie de fiecare pacient. Unii vad sfinti pentru ca ei cred mai mult in forma asta de ajutor exterior pe care il pot primi, se roaga la sfinti, cred in sfinti chiar daca sunt sau nu practicanti frecventi religiosi. Undeva in subconstientul lor ei au aceasta informatie codificata, sfant inseamna ajutor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s