Exista o limita de varsta pentru a practica Reiki? De la ce varsta un om poate primi acordajul Reiki?

                      

REIKI Mandala 1
Mandala REIKI 1

Nu exista o limita de varsta de la care omul poate incepe practica reiki.  Dupa parerea mea, limita minima de la care se poate incepe  practica Reiki poate fi varsta copilariei de 7 ani, daca studentul are capacitatea de intelegere a acestor notiuni. Degeaba le predai la 2 ani, la 3 ani, trebuie sa asteptam pana ce copilul capata aceasta intelegere. In general copii nu au rabdare sa practice reiki individual.

  Acolo unde exista intalniri saptamanale cu maestrul reiki pentru practica, este bine sa fie alaturi de parinti. daca pot sta cuminti. E mai greu pentru ei sa practice autotratamentul, sa stea cu palmele pe ei pentru ca nu au rabdare. In sensul asta trebuie vazut cand sunt ei pregatiti.

  O initiere  le poate face bine din timp si ulterior acordajul fiind valabil ei se vor putea apuca sa lucreze cand doresc, cand sunt impulsionati de parinti sau cand simt ei ca pot sa practice. Este bine sa inceapa, atunci cand sunt constienti, cand doresc sa-si faca autotratament sau sa lucreze alte exercitii din cursurile de reiki. Ar putea sa practice impreuna cu parintii, zilnic anumite exercitii de respiratie pentru dezvoltarea energiei interne..

   Limita superioara de varsta pentru practicanti nu exista, atata vreme cat omul este lucid, cat timp este constient poate lucra. Am avut si persoane de 80 de ani acordate care lucreaza in continuare fara probleme.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s